Miruna Stie

3 ZODII care iartă înșelatul partenerilor. Ar sacrifica orice pentru cel iubit!

Este imposibil ca relaţiile de dragoste dintre două persoane să fie perfecte, pentru că mereu apar conflicte, din diverse cauze. Infidelitatea poate să fie o problemă cu care se confruntă chiar și cuplurile care din exterior par perfecte. Unele persoane nu pot ierta trădările, oricâte scuze sau argumente ar aduce celălalt. Altele sunt în stare să ierte, iar acest lucru îi poate face pe parteneri să profite. Ei se încadrează în anumite zodii:

1. Gemeni

Nativii Gemeni au firi schimbătoare și trec foarte ușor de la o stare la alta. Ei cred mereu în a doua șansă, chiar dacă este vorba, de fapt, de a zecea. Gemenii tratează problema înșelatului doar la suprafață pentru că nu le pasă. Pentru ei, supărarea și necazurile nu reprezintă priorități și le depășesc fără să se străduiască prea tare. Totuși, nu ar trebui să te bucuri că infidelitatea nu îi afectează prea tare. Nu e greșit dacă te gândești că relația voastră a fost doar o joacă sau că el nu a simțit ceva serios pentru tine. Poate că ar fi mai bine să mergeți pe drumuri separate, pentru a evita alte neplăceri.

2. Fecioară

Nativii din zodiac Fecioară sunt diferiți de restul oamenilor. Ei au anumite principii și apreciază femeile inteligente, chiar dacă acestea îi trădează. Nu sunt chiar cei mai romantici bărbați, dar pot oferi partenerelor momente frumoase, pe care aceasta să le țină minte toată viața. Când va afla că a fost înșelat, bărbatul Fecioară va părea total nepăsător. Va părea că acceptă asta, te va ierta, dar nu va uita niciodată ce ai făcut.

3. Balanță

Nativii acestei zodii sunt oameni foarte sensibili, care iartă pe oricine de teama iscării unui conflict. În relații oferă tot, gândindu-se că vor primi același lucru. Le e frică de singurătate, așa că ar prefera să aibă lângă ei femei pe care nu le iubesc, chiar dacă acestea se vor consola în brațele altor bărbați. Nativul Balanță știe că riscă să fie înșelat și de aceea nu face reproșuri și nu îndrăznește să se supere. El ar vrea să mulțumească pe toată lumea, dar este incapabil să își exprime părerea.

Bărbații care sunt capabili să ierte infidelitatea au convingerea că lucrurile vor merge mai bine în cazul în care acordă a doua șansă. De multe ori se înșală, dar nu au curajul să termine relația.

Iertarea infidelității este, de multe ori, o greșeală, pentru că cei care înșală sunt persoane neloiale, lipsite de tărie de caracter. Infidelitatea destabilizează fundamentul relațiilor – încrederea, iar toate construcțiile cu temelie fragilă sunt destinate prăbușirii.
Pentru ca o relație să reziste, fiecare trebuie să depună eforturi, așa că nu poți să înșeli și apoi să te gândești că relația va supraviețui.

loading...

Comentarii