Miruna Stie

9 motive pentru care ar trebui să ajungi în dormitor cu un bărbat. Tu ești de acord cu ele?

Femeile acordă atenție deosebită bărbaților din viața lor. Este normal ca fiecare femeie să aibă preferințe diferite, așa că fiecare caută alte motive pentru a întreține relații sexuale cu un partener. Cele mai frecvente motive care te determină să te culci cu un bărbat sunt însă următoare:

1. Are scântei în ochi

Privirea lui îți sugerează că ești cea mai importantă persoană din viața lui, iar când te privește simți cum ți se înmoaie genunchii. Privirile pot da naștere unor jocuri ale imaginației.

2. Fesele sale

De ani de zile s-a crezut că numai bărbații acordă atenție acestei părți a corpului la femei. Nimic mai greșit. Trebuie să recunoști că și pe tine te-a atras un bărbat cu un posterior frumos. Potrivit psihologilor, femeile văd în forma feselor dacă un bărbat este capabil să facă un copil cu ea sau nu.

3. Are ceva ce tu nu ai

Așa cum bărbații acordă atenție sânilor unei femei, femeile se uită și ele la ceea ce ele nu au. Dar nu cu gelozie sau complexitate. Mai degrabă se uită la aceasta cu bucuria de a descoperi altceva.

4. Pieptul lui

Indiferent dacă îți place sau nu ca un bărbat să aibă păr pe piept sau să aibă pieptul la fel de neted ca al tău, această parte a corpului său te poate face să te simți foarte atrasă de el. Majoritatea femeilor au susținut că un bărbat trebuie să aibă pieptul cât mai mare pentru a fi atrăgător, astfel pare cât mai masculin și mai protectiv.

5. Abdomenul lui

Femeile iubesc bărbații atletici, cu abdomenul conturat. Nu numai că arată forță și sănătate, dar îl face și mai atrăgător. Astfel, subconștient, din nou vezi în el un partener eficient pentru a avea descendenți.

6. Masaj

Nu este vorba doar de aspectul său fizic. Un bărbat cu care decizi să întreții relații intime trebuie să aibă și alte caracteristici, cum ar fi, să știe să te atingă. Cu un masaj pe spate îți poate dovedi asta și te poate face să îl dorești.

7. Trezește sentimentele materne

Apariția și comportamentul lui te fac incapabilă să te opui. Într-o astfel de situație, mai ales atunci când ești fascinată de el, vrei să îl copleșești cu afecțiune, să-i mângâi părul și să îl săruți. Vrei să adormi lângă el și să îl ții aproape.

8. Mirosul lui

Contrar opiniei populare, nu este vorba despre mirosul său imediat după sala de forță sau de după muncă, sau după ce folosește parfumuri prea puternice. Este vorba de mirosul său natural, pentru că fiecare om are un miros diferit.

9. El este al tău

E important să nu uiți că ai o relație intimă atunci când simți ceva special. Când și el te poate face să te simți unică și dorită. Simți pur și simplu că este al tău prin toate gesturile pe care le face. E vorba de o conexiune spirituală și fizică. Astfel amorul va veni ca o manifestare a iubirii voastre.

loading...

Comentarii