Miruna Stie

Latura BUNĂ și REA a fiecărei zodii în parte. Tu ești mai mult ÎNGER sau DEMON?

S-a dovedit că trăsăturile personalității unui om sunt influențate în mare parte și de zodiac. Însă zodiacul nu face ca o persoană să fie mai bună sau mai rea, ci aceste trăsături se amestecă. Iată, deci, două fețe ale fiecărui semn Zodiacal.

Berbec

Ai o mulțime de energie, pasiune, motivație interioară și știi cum să te bucuri de viața ta. Ai încredere în tine, ești curajos și întotdeauna ambițios și emiți această energie și în jurul tău. Mai mult de atât, ești puternic și vei lupta mereu pentru ceea ce îți dorești. Pe de altă parte, poți fi uneori subtil, sensibil, dominant și agresiv. Când ceva nu merge conform planurilor, poți deveni furios deodată. De asemenea, poți avea probleme cu ascultarea opiniilor altor persoane.

Taur

Ca Taur, lucrezi foarte mult pentru a menține echilibrul în viața ta: atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Ești politicos, amabil, demn de încredere și rezonabil, și ești întotdeauna gata să depui eforturi și să muncești din greu pentru a garanta o viață mai bună pentru tine și pentru cei dragi. Pe de altă parte, poți fi uneori încăpățânat, fără compromisuri și nu îți place să faci compromisuri.

Gemeni

Acesta este un semn care poate avea literalmente două personalități diferite.Pe de o parte, ești cunoscut ca fiind o persoană prietenoasă și sociabilă. Pare că ai mereu o stare de spirit bună și îți place să faci glume. Pe de altă parte, poți părea mai degrabă superficial și iei deseori decizii pripite.

Rac

Ai multe caracteristici pozitive de caracter, deși, uneori, datorită auto-evaluării scăzute, tinzi să te neglijezi și să nu ai prea multă încredere în tine. Ești un om cu adevărat grijuliu, empatic, devotat și loial. Însă din cauza faptului că ești foarte sensibil ești predispus la anxietate, depresie și alte tulburări mentale.

Leu

Ca Leu, ești un lider născut în mod natural, iar locul său este oriunde sunt reflectoarele. Ești ambițios, amuzant și ai încredere în tine. Cu toate acestea, deseori poți părea o persoană egocentrică, uneori emoțional și ca urmare, poți să acționezi într-o manieră prea dramatică.

Fecioară

Ai un ochi pentru detalii și chiar dacă există doar o mică șansă de a găsi o soluție, o vei găsi oricum. Te bazezi pe raționament, ești disciplinat și îți place să organizezi totul în cel mai mic detaliu. Însă, uneori tinzi să exagerezi și să gândești prea mult. Poți să fii și prea critic la adresa celorlalți.

Balanță

Ai un adevărat talent pentru a-și păstra viața în ordine și a trata toată lumea cu respect și bunătate. Încerci mereu să menții echilibrul și să lase natura ta blândă să domine.De obicei eviți să te implici în certuri pentru că iubești pacea și armonia. În unele situații însă, confruntarea este inevitabilă, așa că ar trebui să înveți să îți exprimi punctul de vedere cu fermitate.

Scorpion

Ești un om inteligent, amuzant și cu un limbaj sarcastic remarcabil. Tinzi să îți ascunzi sentimentele și eviți pe cât de mult posibil dezamăgirile. Ești entuziasmat, inteligent și demn de încredere. Ești o persoană loială și rămâi astfel doar dacă nu ești trădat. Urăști minciuna și trădarea deci, și astfel oamenii îți pot cunoaște și cealaltă latură, răzbunătoare.

Săgetător

Ești o persoană optimistă, îți place să îți asumi riscuri și îi poți inspira pe ceilalți. Ai un farmec natural și de aceea atragi cu ușurință atenția celorlalți. Pe de altă parte, poți avea probleme cu concentrarea asupra unui singur lucru și tinzi să cauți mereu încă o direcție nouă. Ești sunt uneori impulsiv și temperamental.

Capricorn

Dintre toate semnele zodiacale, tu ești cel mai dispus să muncească mult pentru a-ți atinge obiectivele. Ești o persoană foarte inteligentă, motivată, logică, practică și bine organizată. Pe de altă parte, ești uneori încăpățânat și nu îți plac regulile. Ai tendința asculți ideile altora, deoarece mândria ta nu îți permite să faci acest lucru.

Vărsător

Îți plac călătoriile, culturile noi și cunoașterea oamenilor noi. Ești capabil să faci conversații care durează mai multe ore, hobby-urile tale diferite și adori să încerci activități noi. Cu toate acestea, poți părea indisponibil din punct de vedere emoțional și riști să ratezi niște momente de fericire.

Pești

Ești o persoană foarte emotivă, grijulie și sensibilă. Ai darul creativității. Cu toate acestea, poți să ai de suferit din cauza sensibilității tale și poți intra în conflicte cu ceilalți din cauza unor probleme imaginate de tine.

loading...

Comentarii