Miruna Stie

7 lucruri ciudate care le plac bărbaților la care nu te așteptai. Ultimul te va SURPRINDE!

Uneori, defectele completează personalitatea noastră, așa că, este foarte posibil ca lucrurilor de care nouă ne este rușine, sunt privite ca fiind frumoase și chiar seducătoare în ochii partenerului nostru.
Studiile au dovedit faptul că, a fi atrăgător nu este deloc sinonim cu a fi perfect.

1. Mirosul de transpirație

A transpira în afara sălii de sport și a turelor de alergare din parc ni se poate părea puțin ciudat, așa că ne-am putea dori ca nimeni din jurul nostru să nu simtă acest miros. Oamenii pot distinge mai mult de un miliard de mirosuri. Chiar dacă poate nouă nu ne place mirosul transpirației noastre, el îi poate da interlocutorului nostru informați despre emoțiile și sentimentele noastre și îl poate face chiar să se simtă atras fizic de tine.

2. Râsul infecțios

Psihologii spun că dacă întâlnim pe cineva cu care putem să râdem deschis, înseamnă că avem o șansă foarte bună pentru a crea o relație bună cu acea persoană pe viitor. Viața lângă o persoană cu care poți râde sălbatic și zgomotos va fi una distractivă și plină de bună dispoziție.

3. Ochelarii

Nu este necesar să lași deoparte ochelarii atunci când mergi cu cineva la întâlnire. Rezultatele studiilor arată că bărbații consideră femeile cu ochelari mai drăguțe și mai sexy.

4. Urmele ușoare de bronz

Fâșiile subțiri de piele nebronzată care se văd vara ca urmarea a purtării costumelor de baie pe timpul verii atrag privirile bărbaților și le trezesc dorința de a atinge aceste zone ale corpului femeii.

5. Părul dezordonat

Părul ușor încâlcit și buclele dezordonate sunt extrem de atrăgătoare și îți luminează fața. Nu ai nevoie de straturi întregi de vopsea și de ore întregi petrecute la coafor șui la salonul de înfrumusețare, bărbaților le place să te vadă simplă și ușor dezorganizată.

6. Lipsa machiajului

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că 40% dintre bărbați consideră femeile arată mai bine fără machiaj. Chiar dacă tu îți vezi coșurile și ai senzația că ele sunt extrem de deranjante, este foarte posibil ca partenerul tău nici să nu le observe.

7. Burtica

Multe femei consideră că bărbații privesc burtica ca fiind complet respingătoare, însă adevărul este că pe ei îi interesează mai tare proporțiile. Atâta timp cât din punct de vedere al proporției corpul tău arată bine, partenerul nici nu va observa că ai burtică.

loading...

Comentarii